De är Sveriges nya Salesforce Commerce Cloud och Demandware leverantör

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nej, Salesforce Commerce Cloud-behovet var större än det 18 man stora Improove i Stockholm kunde förse Sverige med. Byrån valdes för exakt ett år sedan ut av Sverigeansvarige Thommy Sundström som Demandwares (sedemera Salesforce Commerce Cloud) prioriterade partner. Men nu fler anslutit, får MKSE.com veta. Bland annat e-handelsveteranerna på Star Republic som är ny leverantör och officiell Salesforce partner sedan ett tag tillbaka. Nya på Stars kundlista är Abena, Consortio Fashion, Postnord, Skånetrafiken, Unilever och L'Oréal....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment