Nordeas nya digitala ID live, mer animerat, mer puls

In Microsoft .NET, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nordea har presenterat sin nya, segel-fria identitet i egna gruppwebbplatsen Nordea.com. Den avtäcker den blåa animerade puls, det nya egna typsnittet och annat som banken numera ståtar med. Seglet har däremot fastnat i fav-icon'en som inte förändrats. Fortfarande får Nordea.se och .fi, .no m fl däremot vänta. Nordea använder sig av WebTrends för analys och driver just nu in användarfeedback genom en Clicktools undersökning. För webbupplevelse har man sedan 3,5 år tillbaka handlat in en tysk SDL...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment