De stora förlorarna i EPiServer Awards 2009

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Vinnarna har listats. Men vi ska inte glömma förlorarna. Det fanns en hel del som hoppades, eller tom. trodde, på vinst vid EPiServer Awards 2009: Trippelnominerade och kaxiga Sogeti kammade noll. Trefaldigt nominerade Getupdated/Trive fick en ynka award som de delar med andra leverantörer av CommunityOfSweden/VisitSweden (Meridium, Cloud Nine, interngrupp på VisitSweden, Netrelations och Oakwood Creative). Inte en enda engelsk (tre nominerade), nya zeeländsk eller norsk EPiServersajt prisades. Inte heller Netrelations, Meridium, DropIT eller Isotop fick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “Förlorare” är kanske inte helt rätt ord – tycker att alla som blev nominerade ska vara nöjda och stolta över det! Konkurrensen var hård med många innovativa bidrag! Stort grattis till alla vinnare! Kul att EPiServer Awards blir ett årligt event framöver.

  2. “Förlorare” är kanske inte helt rätt ord – tycker att alla som blev nominerade ska vara nöjda och stolta över det! Konkurrensen var hård med många innovativa bidrag! Stort grattis till alla vinnare! Kul att EPiServer Awards blir ett årligt event framöver.

  3. Än mer allvarligt är det att IDG inte skriver en rad om ett IT-event av den kalibern. 1200 personer som samlas kring det mesta CMS-verktyget i Skandinavien borde lämna avtryck!

  4. Än mer allvarligt är det att IDG inte skriver en rad om ett IT-event av den kalibern. 1200 personer som samlas kring det mesta CMS-verktyget i Skandinavien borde lämna avtryck!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.