De stora förlorarna i EPiServer Awards 2009

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Vinnarna har listats. Men vi ska inte glömma förlorarna. Det fanns en hel del som hoppades, eller tom. trodde, på vinst vid EPiServer Awards 2009:

Trippelnominerade och kaxiga Sogeti kammade noll. Trefaldigt nominerade Getupdated/Trive fick en ynka award som de delar med andra leverantörer av CommunityOfSweden/VisitSweden (Meridium, Cloud Nine, interngrupp på VisitSweden, Netrelations och Oakwood Creative).

Inte en enda engelsk (tre nominerade), nya zeeländsk eller norsk EPiServersajt prisades. Inte heller Netrelations, Meridium, DropIT eller Isotop fick gå upp på scenen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Getupdated och Torget.se i konkurs

Kommentarer

  1. ”Förlorare” är kanske inte helt rätt ord – tycker att alla som blev nominerade ska vara nöjda och stolta över det! Konkurrensen var hård med många innovativa bidrag! Stort grattis till alla vinnare! Kul att EPiServer Awards blir ett årligt event framöver.

  2. ”Förlorare” är kanske inte helt rätt ord – tycker att alla som blev nominerade ska vara nöjda och stolta över det! Konkurrensen var hård med många innovativa bidrag! Stort grattis till alla vinnare! Kul att EPiServer Awards blir ett årligt event framöver.

  3. Än mer allvarligt är det att IDG inte skriver en rad om ett IT-event av den kalibern. 1200 personer som samlas kring det mesta CMS-verktyget i Skandinavien borde lämna avtryck!

  4. Än mer allvarligt är det att IDG inte skriver en rad om ett IT-event av den kalibern. 1200 personer som samlas kring det mesta CMS-verktyget i Skandinavien borde lämna avtryck!

Leave a Comment