DeLaval släpper ny storsatsning på EPiServer

In Analys / Statistik, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

nearU berättar att Delaval har fått en ny koncernwebb på delavalcorporate.com. Det är en versionsuppgradering till senaste EPiServer samt ett rutnätuppbyggt förfarande med mycket stora bilder (sajten är på 2,1MB). Där hittar vi en play-knapp som tar en till ostylad Youtube-video direkt på startsidan. Vidare finns där en mycket stor AddThis-dela widget, (länge sedan man såg den typen av spyware, datainsamlande gratistjänster på företagswebbplatser) samt ett enkelt, mindre sökfält i topp tillsammans med tvånivåsmenyer i text....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment