Didriksons byter från ”föråldrad” Viskan till Litium e-handel och PIM

In E-handel, litium, Nyheter, PIM, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Aktietorgetlistade Litium berättar de har fått en order på sin e-handelsplattform och PIM-system från ytterplaggsmärket Didriksons. Detta trots att en ny Viskan e-handel handlades upp så sent som för två år sedan. Och kunden är inte nådig, anmärkningsvärt med tanke på att Viskan fortfarande driver didriksons.com-sajten:

”– Vi sitter med en föråldrad e-handelsplattform som är svår att växa med samtidigt som vårt nuvarande PIM-system kommer upphöra. Litium löser bägge dessa problemen i ett och samma projekt.”

säger Anders Jentler, CCO på Didriksons.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir InRiver PIMs nya integrerade ChatGTP stöd

Dåvarande VD:n Sören Andreasson hade annat ljud i skällan, han kallade Boråsprodukten för ”erfaret val med trygghet inom drift och retail”. Didriksson var så sent som i augusti 2017 en av de främsta referensprojekten i egna informationen hos Viskan (”A great example of such a brand online store is Didriksons”).

Didrikssons har valt Litiums skalbara molntjänst Litium On Demand och Litium PIM. I dagsläget omsätter Didriksons cirka en halv miljard per år och bolaget befinner sig i kraftig expansion och ökar med cirka 100 miljoner kronor i omsättning per år.

Kommentarer

Leave a Comment