Didriksons byter från ”föråldrad” Viskan till Litium e-handel och PIM

In E-handel, litium, Nyheter, PIM, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Aktietorgetlistade Litium berättar de har fått en order på sin e-handelsplattform och PIM-system från ytterplaggsmärket Didriksons. Detta trots att en ny Viskan e-handel handlades upp så sent som för två år sedan. Och kunden är inte nådig, anmärkningsvärt med tanke på att Viskan fortfarande driver didriksons.com-sajten: "– Vi sitter med en föråldrad e-handelsplattform som är svår att växa med samtidigt som vårt nuvarande PIM-system kommer upphöra. Litium löser bägge dessa problemen i ett och samma projekt."...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment