Djurgården Fotboll väljer WordPress CMS för Dif.se

In Nyheter, Open source PHP, Streaming, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com som pratat om behovet av större svenska releaser på WordPress för att plattformen ska få fäste i större sammanhang. Här kommer en.

Nya Dif.se från Djurgården Fotboll är byggt på WordPress 3.1 CMS. Open source och gratis, ja. Hur var det där med de allsvenska klubbarnas ekonomi nu igen? Här hittar ni fler Allsvenska CMS-val.

Dif.se känns inte som en av de mer ordinära WP-releaserna. Ett väl utfört arbete med egen mall och inga lätt igenkända standardpluggar av implementationspartnern.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orange Business Services ersätter Basefarm, ny plattform

En lätt stylad Disqus får styra över kommentarerna. Det finns en rätt bra integrerad Facebook Pages, en Twitter-ticker i toppkant, nyhetspuffar med bilder snygg layout (med ribbons) och tydliga länkar till mobilapparna  (iPhone och Android). Solidtango står för webb-TV:n.

Schulman broschan, den tredje, okända, var tidigare ansvarig när Dif körde ett custom CMS skrivet i VB. Dif shoppen ligger dock kvar i en gammal VB-lösning.

Säkert ett CMS-val som stör Djurgårdarn till ny lokal säljchef på EPiServer. Tipstack till Anders Eriksson.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  "Sann identitet, inga kompromisser och vässade ambitioner" för David Design på ny WooCommerce

Leave a Comment