Dometic valde EPiServer av EDB Digitala affärer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EDB Digitala affärer är klara med har kylskåpstillverkaren Dometics nya corp.sajt Dometicgroup.com. Dometic.com ser fortfarande likadan ut. Dennis Liljedahl berättar att släppet ligger på en EPiServer CMS 6. Det ska handlat om ett omfattande, mångmiljonprojekt som EDB efter upphandlingsvinst valde att inleda med en förstudie för att per målgrupp definiera syfte, mål och aktiviteter som skulle gå att genomföra på webbplatsen. Startsidan på corp.sajten delar upp produktområden med mjuka scriptade animationer vid mouse-over, det finns toppmeny...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.