Drupal Commerce integrerad e-handel är här

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Det går inte många minuter innan e-handel kommer på tal i CMS-sammanhang. Det vet även Acquia och Drupal-communityt. Lagom till att Drupal 7 släpptes avrundades även transformationen av Ubercart till Drupal Commerce.   Ubercart är en i Sverige rätt populär implementation som figurerat i nästan samtliga sammanhang med Drupal med integrerad e-handel. Nya Drupal Commerce beta är framtagen av Ryan Szrama och Commerce Guys på Drupal 7 och inkluderar: Configurable product types Dynamic product displays... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Commerce är en fantastiskt mycket bättre lösning än Ubercart. I augusti lanserar vi vårt första Commerce-projekt på D7

  2. Enda kopplingen mellan E-Commerce och Übercart är nog kompetensen egentligen. Äntligen säger hela DrupalCommunityn kan vi bygga E-Commerce The Drupal Way. Kommer komma mycket E-handel på Drupal så snart D7 får fart.

Leave a Comment