Drupal For Everyone är en stor SaaS satsning á la WordPress.com

In Drupal, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Drupals ägarbolag Acquia Gardens, med nye VD:n Tom Erickson och evangelisten Dries Buytaert, har inte legat på latsidan. Bolaget är redan i full fart med att ta fram sin variant av Wordpress.com, Drupal for everyone. Wordpress.com är en GUI styurd enkel blogging/webbpublicering tjänst för alla, till skillnad mot plattformen Wordpress.org som kräver aningen mer teknisk kunskap. Drupal For Everyone kommer bli bolagets supporterade och kommersiellt utbyggnadsbara produkt. Produkten kommer drivas i Acquias serverpark och kommer ha... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Acquia är väl inte direkt Drupals ägarbolag? Det är ett av många företag som arbetar med Drupal och det råkar ägas av Drupals skapare – men om någon ”äger” Drupal är det Drupal Foundation och Dries som person väl?

    Det är något av det charmiga med Drupal – att det inte är ett enda starkt företag som står bakom utan att det är en mångfald av företag som backar upp det.

  2. Acquia är väl inte direkt Drupals ägarbolag? Det är ett av många företag som arbetar med Drupal och det råkar ägas av Drupals skapare – men om någon ”äger” Drupal är det Drupal Foundation och Dries som person väl?

    Det är något av det charmiga med Drupal – att det inte är ett enda starkt företag som står bakom utan att det är en mångfald av företag som backar upp det.

  3. @Pelle: Helt korrekt, det är enkelt att snabbt kalla Acquia för ägarbolag eftersom mr. Buytaert står bakom båda.

  4. Författare

    @Pelle: Helt korrekt, det är enkelt att snabbt kalla Acquia för ägarbolag eftersom mr. Buytaert står bakom båda.

Leave a Comment