Drupal For Everyone är en stor SaaS satsning á la WordPress.com

In Drupal, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Drupals ägarbolag Acquia Gardens, med nye VD:n Tom Erickson och evangelisten Dries Buytaert, har inte legat på latsidan. Bolaget är redan i full fart med att ta fram sin variant av Wordpress.com, Drupal for everyone. Wordpress.com är en GUI styurd enkel blogging/webbpublicering tjänst för alla, till skillnad mot plattformen Wordpress.org som kräver aningen mer teknisk kunskap. Drupal For Everyone kommer bli bolagets supporterade och kommersiellt utbyggnadsbara produkt. Produkten kommer drivas i Acquias serverpark och kommer ha...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Acquia är väl inte direkt Drupals ägarbolag? Det är ett av många företag som arbetar med Drupal och det råkar ägas av Drupals skapare – men om någon “äger” Drupal är det Drupal Foundation och Dries som person väl?

    Det är något av det charmiga med Drupal – att det inte är ett enda starkt företag som står bakom utan att det är en mångfald av företag som backar upp det.

  2. Acquia är väl inte direkt Drupals ägarbolag? Det är ett av många företag som arbetar med Drupal och det råkar ägas av Drupals skapare – men om någon “äger” Drupal är det Drupal Foundation och Dries som person väl?

    Det är något av det charmiga med Drupal – att det inte är ett enda starkt företag som står bakom utan att det är en mångfald av företag som backar upp det.

  3. @Pelle: Helt korrekt, det är enkelt att snabbt kalla Acquia för ägarbolag eftersom mr. Buytaert står bakom båda.

  4. Författare

    @Pelle: Helt korrekt, det är enkelt att snabbt kalla Acquia för ägarbolag eftersom mr. Buytaert står bakom båda.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.