Drupal sponsrar Forrester och Gartner med 0,5 Mkr i månaden

In Drupal, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: I en intervju med Tom Erickson, Acquia CEO, dök uppseendeväckande uppgifter upp om hur det gick till då Acquia Drupal snabbt kvalificerade sig till Forrester Wave för CMS och "digital experiences".Open source aktören hade aldrig tidigare synts i de "oberoende" rapporterna. Men samma år som en av de tidigare författarna till Forrester Waves, David Aponovich, rekryterades till Acquia dök de snabbt upp som en "utmanare" ibland de få, utvalda CMS-aktörerna i analysföretagets rapport. Något som ett år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.