Drupal utbildning från Kodamera

In Drupal, Nyheter by edenstromLämna en kommentar

Fick ett mail från Kodamera (Gotland.net, Sveriges Förenade Studentkårer, Hamburger Börs, m fl kunder, omsätter blott 2,8 Mkr årligen). Byrån säger sig ha två års erfarenhet av Drupal som CMS plattform. Nu startar Kodamera en webbpubliceringsutbildning fokuserad på Drupal. Detta då det är "svårt att hitta bra kunskapskällor" om Drupal, enligt Göteborgsbyrån. Målgruppen är verksamhetsledare eller webbansvariga i organisationer som står inför valet av publiceringssystem eller som redan använder Drupal och vill öka kunskapsnivån i sin...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.