DynamicWeb CMS och B2B e-handel växer snabbt i USA

In Check out/Kassasystem, Dynamicweb, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inte bara nyligen sålda EPiServer och CXM/CMS kollegan Sitecore satsar stora pengar på att lyckas i USA. E-handelsfokuserade CMS-kollegan DynamicWeb från Danmark berättar för MKSE.com att även de lyckats ta imponerande många affärer i landet det senaste året. Ett 20-tal nya kunder ska strömmat in efter att man tagit 1-2 nya kunder i månaden under 2014.

Det är främst inom B2B handel, som även svenska aktörer som Star Republic och Avensia gärna tittar på, som man ser störst potential inom och där man hoppas ta fler affärer.

”- Vi har ingått samarbeten med flera olika byråer, vilket har lett till att vi under de senaste sex månaderna fått 1-2 nya order per månad med vissa inte obetydliga bolag. Dessa är strategiskt viktiga kunder, vilket kan bidra till att öppna ännu fler dörrar, så jag förväntar mig att vi kommer att se en betydande tillväxt på den amerikanska marknaden. Potentialen är verkligen enorm.”

säger Alex Rozenweig, VD för Dynamicweb North America Inc. Han har förvisso varit på plats vid Los Angeles-kontoret sedan 2011 så frågan är vad han gjorde de första 3 åren. 

Christian Beer CEO Dynamicweb tror att de nära kopplingarna till Microsofts CRM-system uppskattas och uttrycker att:

0
installationer av Dynamicweb ska det finnas där ute. Hos 4000 kunder.

”- Amerikaner är mer fokuserade på affärsnyttan och värdet lösningen kan ge, medans vi i norr, förmodligen mer som en tradition mer tittar på vad det kostar. Det är troligen också en av anledningarna till att vår lösning är väl mottagen. ”

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  E-handel nu effektivare än mänsklig interaktion inom B2B

Leave a Comment