Beyond Retail Check out/Kassasystem, E-handel, E37 E-handel, Nyheter

E-handelsfabriken ifrågasätter alla etablerade e-handelskonsulter

In Check out/Kassasystem, E-handel, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nordic Etails E-handelsfabriken dissar renodlade e-handelskonsulter som iStone, Brightstep, Vaimo, E37, Panagora, Ninetech, Avensia, Star Republic och Beyond Retail.Att ta 1000-2000 timmar (som många konsulter räknar, och tvingas gå in på) för ett implementationsprojekt av Episerver Commerce, hybris, Sitecore eller motsvarande system är inte längre attraktivt. Det ska gå att göra billigare. Nordic Etails E-handelsfabriken säger att framtiden finns i ett mer modulärt, automatiserat "e-handelsfabrikskoncept". Grundaren Torkel Hallander berättar: "- Nordic Etail är en spännande nystartad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tomte. Alltmer krävande kunder är exakt det som kräver skräddarsydda lösningar. Men stort lycka till att konkurrera med Jetshop, Starweb, Textalk, Panagora och Site Direct. Vi hörs.

  2. Att den digitala kanalen skulle bli mindre komplex i samband med att större krav ställs är motsägelsefullt. Det skulle vara intressant att se hur någon av de plattform som Marcus nämnt nedan skulle klara av en komplex B2B/B2C handel med kopplingar mot t.ex. oracle, SAP, Marketing Automation, E-Sales, PIM etc och som omsätter säg 5 miljarder. Har svårt att se att det skulle gå bra.

    Men tesen ovan kanske sträcker sig längre än så… B2C/B2B bolag kanske ska skrota allt vad som heter komplexa affärssystem, PIM och MA system också? :DDDD

    Väl talat nedan Marcus, hoppas allt är bra! <3

  3. Instegsalternativen @tictail och @shopify är ju varken dåliga eller okända. Och efter dem kommer en mängd konfigurationsvänliga, mer avancerade mellanskiktsprodukter. Ofta molnbaserade. Och när större ERP och MA ska till är det kanske dags för Enterpriselösningar. Även om svenska e-handlare sällan hunnit utvecklats så långt att de gått från steg 1 eller steg 2 redan idag.

    Så frågan är mycket riktigt vilken del Nordic Etail tänkt sig lyckas locka över?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.