Ekonomistyrningsverket lämnar SiteVision för EPiServer

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under sommaren har Ekonomistyrningsverket gått live på en ny EPiServer CMS 6 levererad av 150 man stora Valtech. Sajten lämnar därmed javabaserade SiteVision som verket tidigare användes som CMS. Webbplatsen vänder sig i förstahand till personer som arbetar med ekonomi på statliga verk och myndigheter. Huvudsyftet är att hålla målgruppen uppdaterad i ämnet och framför allt hjälpa dem hitta svar på sina specifika ekonomifrågor. Intervjuer, användningstester och arbetsmöten föregick arbetet som startade redan 2010, bloggar teamen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment