Elfynd och Doorly nya på Adobe Magento 2 av Webbhuset

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Webbhuset med VD Jenny Segerberg har nästan fyrdubblat resultatet under pandemin och även omsatt tio procent mer inom bl a e-handelskonsultation. Bland de nya kunderna på, sedvanligt främst Adobe Magento 2, finns Elfynd och Doorly. Elfynd ska sökt upp Webbhuset då de kört Magento i några år och behövde uppgradera till Magento 2. De valda samtidigt att byta leverantör då de inte nöjda med den dåvarande Magento-partnern utan vill hitta en ”mer seriös och allsidig partner”.

Doorly ska valt Magento 2 och Webbhuset då de villeDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  aPak köper in B2B e-handel på Adobe Magento


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon