Riksbyggen Rafino proptech går live med ny digital närvaro

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Riksbyggens startup Rafino har gått live med en ny webbnärvaro på rafino.se. Rafino är ett helägt dotterbolag till Riksbyggen som ska erbjuda smarta tjänster och produkter som bland annat förenklar bostadsköp, stärker grannsamverkan och bidrar till en mer hållbar vardag. Den nya proptechsatsningen baserad i Stockholm kör med WordPress CMS för egna sajten och en hel del standardplugins och script. "–Närheten till Riksbyggen ger oss tillgång till en enorm kunskapskälla om fastighetsbranschens behov och hur vi...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon