En av världens största lastbilsaktörer väljer WordPress i Sverige

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En av världens största aktörer inom lastbilar, DAF har uppdaterat sin digitala närvaro. En utmaning, då det är en så pass viktig kanal för DAF i Sverige. Både Scania och Volvo kommer härifrån. Nya dafsweden.se har haft syftet att lyfta fram känslan att köra och äga samt underlätta kontakt för service och handel, berättar ansvariga teamet bakom på Triggerfish. Allt på en WordPress lösning med Yoast SEO, Google Fonts och ett gratis LetsEncrypt SSL-certifikat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.