EPiServer Road Map 2012, vad tror företaget på framöver?

In Featured, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under EPiServer US Summit 2011 berättade EPiServers USA-ledning i en Road map om vad som framtiden kommer innebära för CMS-produkten. De har valt att dela upp lanseringarna i fem fokusområnden med intresse för olika målgrupper. De är: Multi channel Personalized content Empower Content Contributors Measure and Optimize Development and Operational Enviroments Även Nansen skriver en del om EPiServers CMS 6 R2's kommande utveckling. Men under resterande delen av 2011 kommer vi få se: Multi channel:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.