Evry köper upp NetRelations, bildar ny experience design och digital transformationsbyrå

In CXM, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under torsdagsmorgonen presenteras en större affär som planerats under sommaren och hösten. Sedan de köptes ut av riskkapitalbolaget Apax för ca 1,5 år har Evry påbörjat en resa om att stöpas om och liksom alla revisionsbyråer och managementkonsulter bli en aktör inom digital transformation. Det innebär för Evry ett samarbete med nya systerföretaget Method samt erbjudandet Evry Strategic Design Lab. Nu köper de även Episerver- och Microsoft SharePoint-aktiva aktören NetRelations i Stockholm och Göteborg. Sedan tidigare har de använt den nya budgeten för att köpa norska IT Nor ERP och Gecko Informasjonssystemer.

” – Tillsammans får EVRY och NetRelations en helt ny genomslagskraft. Vi blir en av de ledande inom det digitala, ett område som är strategiskt viktigt för våra kunder. Vi kommer ännu starkare att associeras med leveranser av innovativa tjänster som skapar ett högt värde. Vi får ett engagerat team med duktiga medarbetare som kommer att arbeta tillsammans med kunderna.”

Meddelar Fredrik Almén, Sverigechef på Evry.

netrelations evry

MKSE.com får veta att NetRelations ska ligga kvar som eget helt fristående bolag med varumärke, organisation, samma lokaler, etc. Kenneth Karlsson är fortsatt VD.

Evry och NetRelations får tillsammans över 400 medarbetare med fokus på digital affärsutveckling, strategi, experience design, projektledning samt teknisk utveckling. Bolaget ska även få ett starkare fokus på innovation och utveckling. Evry har totalt 9000 anställda.

” – NetRelations brinner för att utveckla digitala lösningar med ett väl uttänkt användargränssnitt som ger mätbara resultat för våra kunder. Tillsammans med EVRY blir vi en av de ledande aktörerna i Sverige. Vi kommer att ha ett starkt fokus på innovation och utveckling. Genom ett långsiktigt partnerskap kommer vi att försäkra att våra kunder lyckas i sin digitala transformation.”

Säger Kenneth Karlsson, VD på NetRelations.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alleima Sandvik förblir Optimizely trogna, trots Adobe och Salesforce avancemang

Kommentarer

  1. Pingback: EVRY förvärvar NetRelations | Business & Emotions

Leave a Comment