Exempel på content

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Alla CMS-leverantörer snackar om värdet av "content", men vad betyder det egentligen? Nystartade 1000apor.se är ett bra exempel på hur du som kund kan generera "content". Alex och Calle Schulman har tagit gammalt bloggmaterial, Fantasinyheter, Stureplans Vackraste (snart?), kompisars bloggar, passande Youtube-fenomen och ytterligare exploaterat sig själva med SMS-transparens och en trianguleringsjtänst från Visibilly. Du behöver inte skapa nytt, men utnyttja befintligt innehåll eller knyt andra till dig (se till att ha ett fungerande erbjudande/kontrakt redo!)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment