eZ siktar mot e-handlarna

In Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Även eZ har i det tysta valt att närma sig Episervers helt integrerade CMS. Ett race både Drupal och Sitecore jobbat hårt med de senaste åren. Nya eZ Publish Platform innehåller delar som ger användare mycket av vad som behövs för att även skapa handel online. Stödet består av att en handlares olika produkter, listor och produktkataloger kan läggas till direkt i vilken eZ Publish-publicerad webbplats som helst. Antingen som speciella e-handelssidor eller som "embedded content blocks". eZ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment