F&B husbyrå tog fram Django e-handel för Gröna Gårdar

In E-handel, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Gröna Gårdar fokuserar på ekologisk köttproduktion. Bolaget har tio anställda och kontor i Göteborg. Gröna gårdar köper in ekologiskt kött från 40 gårdar i Västsverige. Nästa steg är en aktiv e-handel. Det finns en allt starkare underström av efterfrågan på riktigt bra kvalitetskött som konsumenten är beredd att betala mer för. F&B digitala husbyrå, Göteborgsbaserade Aino stod bakom produktionen. Precis som de gjort inom andra F&B Django-baserade projekt som Sjöräddning och FB.se. Hotjar används för att sekventiellt lära sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.