Firstline Line offshore är världens fjärde största EPiServer partner efter bara 90 dagar

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Här går det undan, ska vi tro egna uppgifterna från öst har ryska First Line redan gått upp till 70 (!) kvalificerade EPiServer konsulter varav hela 21 certifierade EPiServer-utvecklare. Så sent som i höstas talade First Line om att de blivit EPiServer Premium Partner och hade då tio egna, certifierade utvecklare. Det är givetvis flest certifierade i hela Östeuropa och även fjärde störst i hela världen (efter svenska KnowIT, norska Making Waves och Sogeti i Sverige)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Länge sedan vi såg fler referenser än Bonnier EPiServer. Har kompetensen ‘shorat vidare till SharePoint, Kentico, Sitefinity och SharePoint projekt i andra länder nu eller?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.