Firstline Line offshore är världens fjärde största EPiServer partner efter bara 90 dagar

In Episerver, Nyheter, Offshore development, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Här går det undan, ska vi tro egna uppgifterna från öst har ryska First Line redan gått upp till 70 (!) kvalificerade EPiServer konsulter varav hela 21 certifierade EPiServer-utvecklare.

sent som i höstas talade First Line om att de blivit EPiServer Premium Partner och hade då tio egna, certifierade utvecklare.

Det är givetvis flest certifierade i hela Östeuropa och även fjärde störst i hela världen (efter svenska KnowIT, norska Making Waves och Sogeti i Sverige). Strax efter kommer svenska Nansen och därefter svenska Avantime.

http://www.firstlinesoftware.com/images/fl_logo.png

First Line blev premium partner så sent som i mars 2011. Företaget har en historia där de växte från 100 till 700 anställda under åren 2003-2007, så de har erfarenhet av att växa snabbt.

Vi har mer på samma ämne:  Game on as usual för Stockholm Open, ny digitalsatsning på WordPress

Vilka EPiServer-kunderna är, utöver Bonnier Bink är, framgång inte av First Lines egna uppgifter. Men EPiServers A.J. Harring har valt att ge ett kundutlåtande till First Line.

Men uppgifterna stödjs inte av EPiServers (i övrigt rätt utdaterade och fellänkande) partnerlistning där dessutom ryska First Line listas som “Solution partner”.

Firstline software har även gått live med en EPiServer CMS-säljande, svensk sajt. Men egna sajten ligger på en WordPress 3.3. Otroget av ryssarna.

http://www.nansen.se/Global/epi-logotype.png

 

 


Kommentarer

  1. Länge sedan vi såg fler referenser än Bonnier EPiServer. Har kompetensen ‘shorat vidare till SharePoint, Kentico, Sitefinity och SharePoint projekt i andra länder nu eller?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.