Förhandstitt på Discoverys samlade tjänst DPlay

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har fått en förhandstitt på Discoverys kommande gemensamma play-tjänst DPlay.se. Det är en WordPress-stödd satsning med mycket fadat, stort bildmaner samt mini-players (precis som Expressen.TV samt Bloomberg) som efter öppning hänger med i en fixerad topp om besökare väljer browsa bland andra program. Annars är det sidoscrollande listor över hela Discoverys programutbud i ett infinity-scroll upplägg. Personlig inloggning erbjuds via Facebook login. Det är i betan väldigt lite fokus på att sälja premiuminnehåll. Det finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment