Många steg när Max erbjuder betalning av färska hamburgare via egen app

In Android, E-handel, iPhone, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Max blev första snabbmatskedja i Sverige med en större installation av prepaid hantering av beställningar av mat. Den kombineras delvis med kedjans redan installerade kiosker i restaurang för självservicebeställningar. Prepaid hanteringen använder sig av eget kontoförfarande som knyts till Paypal och kreditkortskoppling. En hel del uppgifter krävs för registrering, samt en speciell typ av koppling till Paypal som kanske inte känns helt självklar för förstagångsanvändare. Men därefter är uppgifterna inlagda... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment