GANT tar in två nya byråer, släpper ny webb direkt

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, PIM, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

GANT har gjort klart med några nya byråer. Magento 1 e-handel samt Pimcore PIM användaren GANT jobbar sedan tidigare digitalt främst med en av Sveriges ledande Magento-leverantörer, Vaimo.Men sedan våren 2017 jobbar GANT även med Triggerfish och Humblestorm för att ta fram några satsningar på WordPress. Först ut är en ny karriärwebb för det resurskrävande klädföretaget. Den återfinns på nya https://career.gant.com. Teamet bakom berättar för MKSE att de ombads skapa: "En kombination av att lyfta fram människorna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.