GB Glace och Unilever väljer WordPress CMS

In Nyheter, SDL Tridion Sites, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Detta måste bli en av de större svenska referenserna för WordPress. Lagom till att de nya sommarglassarna från Unilever (som tidigare valt en platta av SDL Tridion) och GB Glace kommer valde företagen 2011 en WordPress 3 CMS för de skandinaviska GB.se-sajterna. Wly Communications i Halmstad fick hålla ihop arbetet tillsammans med Odd Alice (Thord Daniel Hedengren och Malin Jonsson). Beställare var Martin Sandén och Fredrik Larsson. GB-sajten ska lanseras i Sverige och i Finland. En...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment