Google påverkar framtidens AR och VR upplevelse

In Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Google har gjort ett större förvärv inom eye-tracking och VR. Det är Eyefluence, grundat i USA 2013 av entreprenörerna Jim Marggraff och David Stiehr som kommer hjälpa till med nästa produkt efter cardboard. Eyefluence ser sig själva som en stor del av framtidens "AR och VR Experience". Företaget har en historik av att jobba med eye-tracking och har utvecklat ett nytt "språk" för att tolka ögonrörelse. Eyefluence nuvarande och framtida produkter är ofta tänkta att kunna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment