Granitor handlar upp ny innovations, SEO, UX och digitalpartner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Granitor, tidigare Midroc, är en 3600 man stor grupp inom verksamhetsfält och etableringar främst i Europa, Mellanöstern och Afrika. Gruppen har nu valt Knowit Experience som ny digitalbyråpartner i ett större samarbete. I gruppen finns bolagen Granitor Electro, Granitor Miljöteknik, Granitor Properties, Granitor Robotics, Granitor Systems, Granitor Mechanical, Granitor Aenigma, Granitor Rodoverken, Alucrom, BAC Group, Enter Ställningar och Metalock Engineering. Gruppen är en Episerver / Optimizely CMS användare sedan tidigare.

0 st
bolag finns i gruppen

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”– Redan från första mötet kändes det som att det här är ett samarbete som kan bli utvecklande för båda parter. Experience var nyfikna och ställde frågor på ett sätt som hjälpte oss att se oss själva i ett annat ljus. Det har varit lärorikt och nyttigt, och en bra start på ett långsiktigt partnerskap.”

Säger Åsa Asp, ansvarig för digital kommunikation på Granitor-gruppen. Knowit Experience kommer bland annat att stötta Granitor med data- och insiktsdrivna projekt inom nyutveckling, SEO, UX, konceptarbete, marknadsföring och tillgänglighet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  JABO väljer Optimizely och CGI i nytt DX och e-handelsprojekt