Gravidlooken live på Drupal

In Drupal, Nyheter by Martin Edenström4 Comments

Ännu en sajt för de outtröttligt surfande gravida kvinnorna. MKSE har tidigare imponerats av deras aktivitet genom den tyvärr nedstängda Familjliv-startsidewidgeten.

Gravidlooken.se “nischar sig” genom att behandla mode för gravida. Är det inte främst mode populära Mama och Mama.nu fylls av? Och dessutom alla andra mammasajter och bloggar?

Gravidlooken ska det gå att bli medlem och ladda upp gravidbilder. Bloggar finns, en skrivs av grundarnas kompis Josefine Sundström. Drupal agerar CMS. Grundare ja, det är kreddiga “1000-apor Setréus-sambon” Anna Blomberg och “Bloggportalen/Boktipset frugan” Malin Eklund står bakom. Även nydesignade 1000 apor (av Cybercom) ligger på en Drupal.

Kommentarer

  1. Jag har alltid undrat hur dessa typer av siter kan använda sig av kändisbilder hur de vill. Många gånger är de inte betalda och ingen bryr sig. Jag vet dock inte hur det är i detta fall.
    Nog om det. Den som följer siten kan se med tiden om den får drupal-sjukan. Dvs att redaktionen blir trött på allt krångel med drupal och slutar att uppdatera.

  2. Jag har alltid undrat hur dessa typer av siter kan använda sig av kändisbilder hur de vill. Många gånger är de inte betalda och ingen bryr sig. Jag vet dock inte hur det är i detta fall.
    Nog om det. Den som följer siten kan se med tiden om den får drupal-sjukan. Dvs att redaktionen blir trött på allt krångel med drupal och slutar att uppdatera.

  3. Nya 1000apor är inte byggd av Cybercom utan av Metronome.

  4. Nya 1000apor är inte byggd av Cybercom utan av Metronome.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.