Gravidlooken live på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Ännu en sajt för de outtröttligt surfande gravida kvinnorna. MKSE har tidigare imponerats av deras aktivitet genom den tyvärr nedstängda Familjliv-startsidewidgeten. Gravidlooken.se "nischar sig" genom att behandla mode för gravida. Är det inte främst mode populära Mama och Mama.nu fylls av? Och dessutom alla andra mammasajter och bloggar? På Gravidlooken ska det gå att bli medlem och ladda upp gravidbilder. Bloggar finns, en skrivs av grundarnas kompis Josefine Sundström. Drupal agerar CMS. Grundare ja, det är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag har alltid undrat hur dessa typer av siter kan använda sig av kändisbilder hur de vill. Många gånger är de inte betalda och ingen bryr sig. Jag vet dock inte hur det är i detta fall.
    Nog om det. Den som följer siten kan se med tiden om den får drupal-sjukan. Dvs att redaktionen blir trött på allt krångel med drupal och slutar att uppdatera.

  2. Jag har alltid undrat hur dessa typer av siter kan använda sig av kändisbilder hur de vill. Många gånger är de inte betalda och ingen bryr sig. Jag vet dock inte hur det är i detta fall.
    Nog om det. Den som följer siten kan se med tiden om den får drupal-sjukan. Dvs att redaktionen blir trött på allt krångel med drupal och slutar att uppdatera.

  3. Nya 1000apor är inte byggd av Cybercom utan av Metronome.

  4. Nya 1000apor är inte byggd av Cybercom utan av Metronome.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.