Happiness släpper Fasching.se på Drupal CMS

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu är driftiga Happiness klara med webbplatsen till jazzklubben Fasching (Fasching.se) på Drupal CMS. MKSE.com nämnde projektet tidigare i år. En ganska grå Drupal-historia (igen) som förlitar sig på innehållet i de 48 (!) st (3 rader *16) 200px × 135px lika stora startsidepuffarna. De stora länk/erbjudande-knapparna i topp med tillhörande (nedstängningsbar) pratbubbla känns bra. Pratbubblan återkommer sedan även på andra puffar. Snygga badges även till startsidepuffarna. I projektet säger sig Happiness arbetat med koncept, informationsstruktur,... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Happiness släpper Fasching.se på Drupal CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. De verkar tydligen förlita sig helt på höga upplösningar hos besökarna, och begreppet ”graceful degradation” ser inte ut ha varit någon ledstjärna i arbetet. Visst, det kanske finns en målgruppsanalys i bagaget som motiverar deras val, men många användare kommer nog få en något knasig upplevelse.

    Eller är det jag som underskattar normalsurfarens förmåga att tweeka sina upplösningar och/eller investera i widescreen-skärmar?

Leave a Comment