badges, Drupal 7, Fasching, happiness, Mattias Axelsson, prototyping Drupal, Nyheter

Happiness släpper Fasching.se på Drupal CMS

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu är driftiga Happiness klara med webbplatsen till jazzklubben Fasching (Fasching.se) på Drupal CMS. MKSE.com nämnde projektet tidigare i år. En ganska grå Drupal-historia (igen) som förlitar sig på innehållet i de 48 (!) st (3 rader *16) 200px × 135px lika stora startsidepuffarna. De stora länk/erbjudande-knapparna i topp med tillhörande (nedstängningsbar) pratbubbla känns bra. Pratbubblan återkommer sedan även på andra puffar. Snygga badges även till startsidepuffarna. I projektet säger sig Happiness arbetat med koncept, informationsstruktur,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Happiness släpper Fasching.se på Drupal CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. De verkar tydligen förlita sig helt på höga upplösningar hos besökarna, och begreppet “graceful degradation” ser inte ut ha varit någon ledstjärna i arbetet. Visst, det kanske finns en målgruppsanalys i bagaget som motiverar deras val, men många användare kommer nog få en något knasig upplevelse.

    Eller är det jag som underskattar normalsurfarens förmåga att tweeka sina upplösningar och/eller investera i widescreen-skärmar?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.