Happiness sprutar ur sig Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Annons: Happiness, som varit med ett tag, seglar upp som en av landets största Drupal-aktörer. Den blott åtta killar (Mattias Axelsson, Eric Davidsson, Stefan Hamilton, Mattias Holmqvist, Erik Petersen, Anders Tjernblom, Peter Törnstrand, Alexander Öström) starka webbyrån säger att de sedan ett år tillbaka valt att fokusera på Drupal. Beslutet underströks nog när det visade sig att intresset fanns hos kunderna. Happiness är Drupal Association Organisation Member. Tidigare har försök gjorts med egna, Microsoft VB-skrivna CMS:et...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad kul att få se så många Drupalreferenser på en gång! Jag har inte kikat på alla men det ser bra ut dessutom! Bra jobbat Happiness!

  2. Pingback: Tweets that mention Happiness sprutar ur sig Drupal | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.