Högskolan i Halmstad bygger socialt intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Limepark är klara med det nya sociala intranätet till kunden Högskolan i Halmstad. Allt återfinns på en Sitevision CMS. Fem mål med intranätsatsningen Insidan var: Hitta – fatta – gilla på Insidan Enkelt att dela idéer på Insidan Mindre e-post tack vare Insidan Hitta kompetens på Insidan Nätverka med kolleger på Insidan Projektet kallas en medveten satsning för att bli bättre på internkommunikation. Beställde gjorde Lena Lundén som är kommunikatör på Högskolan i Halmstad. Externwebben hh.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.