iDeal Apps iPhone appar eye tracking-testas av MRC

In iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Evertiq skriver att svenska iDeal Apps med tf VD Victor Iosif börjat samarbeta med Mathias Planks, i sammanhanget välkända lilla bolag MRC International. Istället för att bara prata om antalet nedladdningar vill iDeal Apps vid användartesterna med eye tracking fokusera på hur appen används genom att spåra läsarnas ögonrörelser i iPad och iPhone lösningar. MRC använder en standardprodukt från svenska Tobii och skickar över eye tracking-resultat via post (med egenrekryterade eye tracking-testare i egna lokaler vid...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.