IDG-användarna älskar bytet från XCAP till WordPress

In Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Trots att plattformen tillhör de mest älskade produkterna inom CMS-världen verkar blogg.IDG.se varit första upplevelsen av WordPress för många av IDG:s bloggare. Några dagar efter bytet från XCAP är några av omdömena från de mest aktiva bloggarna: "Min blogg blev precis dubbelt så intressant" - Niklas Andersson, TechWorld "Äntligen WordPress på IDG.se" - Pellekofot "Najs .. tycks smida finfint" - Beamroom "Äntligen! Mitt första inlägg via Word 2007" - Rolf Granlund Tom. SEO:arna hyllar den smärtfria... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Vilka alla? De har väl totalt 3-4 st aktiva bloggare på totalen?
  Läs igenom så är det precis lika många irriterade kommentarer..

 2. Om jag förstått diskussionerna (och klagomålen) som varit angående den tidigare lösningen är det väl inte en dag för tidigt att IDG-bloggarna också får använda en bra blogg-lösning.

  Jag är en mycket nöjd WP-användare. :-)

  / Per

 3. Open source är väl också ett tidigare okänt fenomen hos IDG. De har ju en historia av egenutvecklat, MS Site Server, Bombus och Polopoly för att nämna några saker. Med WordPress lyfter de in en populär öppen källkodsprogramvara för en av sina stora sajter och det kan jag inte påminna mig att jag sett förut.

 4. ”Tjänsten IDG konto kommer att avvecklas.
  Du kommer givetvis att erhålla tidningar så länge det finns pengar på kontot, därefter får du en förnyelseavi.”

 5. @idgse Jag minns när man kunde snurra på ett hjul och vinna IDG-pengar att köpa PDF:er för… vad blir det istället för MittIDG?

Leave a Comment