IDG-användarna älskar bytet från XCAP till WordPress

In Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Trots att plattformen tillhör de mest älskade produkterna inom CMS-världen verkar blogg.IDG.se varit första upplevelsen av WordPress för många av IDG:s bloggare. Några dagar efter bytet från XCAP är några av omdömena från de mest aktiva bloggarna: "Min blogg blev precis dubbelt så intressant" - Niklas Andersson, TechWorld "Äntligen WordPress på IDG.se" - Pellekofot "Najs .. tycks smida finfint" - Beamroom "Äntligen! Mitt första inlägg via Word 2007" - Rolf Granlund Tom. SEO:arna hyllar den smärtfria...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Vilka alla? De har väl totalt 3-4 st aktiva bloggare på totalen?
  Läs igenom så är det precis lika många irriterade kommentarer..

 2. Om jag förstått diskussionerna (och klagomålen) som varit angående den tidigare lösningen är det väl inte en dag för tidigt att IDG-bloggarna också får använda en bra blogg-lösning.

  Jag är en mycket nöjd WP-användare. :-)

  / Per

 3. Open source är väl också ett tidigare okänt fenomen hos IDG. De har ju en historia av egenutvecklat, MS Site Server, Bombus och Polopoly för att nämna några saker. Med WordPress lyfter de in en populär öppen källkodsprogramvara för en av sina stora sajter och det kan jag inte påminna mig att jag sett förut.

 4. “Tjänsten IDG konto kommer att avvecklas.
  Du kommer givetvis att erhålla tidningar så länge det finns pengar på kontot, därefter får du en förnyelseavi.”

 5. @idgse Jag minns när man kunde snurra på ett hjul och vinna IDG-pengar att köpa PDF:er för… vad blir det istället för MittIDG?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.