IKEA storsatsar på Oracle för fördubblad e-handel med Customer Experience

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ikea ska växa digitalt när totala omsättningen ska fördubblas till 50 miljarder euro år 2020. En nya e-handelsplattform baserat på 2013-valet av Oracles svit används för detta och denna ska driftas tillsammans med outsourcingpartnern IBM som även har rollen som systemintegratör. Orderhanteringssystemet är från IBM och HCL och Capgemini är de andra konsulterna som finns inblandade.IKEA har tidigare haft en lösning på Autonomy Interwoven TeamSite CMS. Sedan gick EPiServer Commerce pilotprojekt rätt långt inom koncernen för att efter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Martech kan bli riktigt dyrt när projektet dras med förseningar – Digitala pulsen på marknaden

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.