Intrum Justitia bygger nytt med mer proaktiv utvecklingsprocess och effektiv förvaltningsstruktur

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bara en kort tid innan nyheterna om det problematiska samgåendet med Lindorff valde inkassoföretaget och Episerver-användaren Intrum Justitia att gå live med sin nya, externa webbplats. Den rullades ut för samtliga länder bolaget där bolaget är verksamma berättar Patrik Hassel för MKSE.com.De nya webbplatserna ligger på Episerver 9 levererad av Metamatrix. En stor utmaning i projektet ska varit att synkronisera samarbetet med alla landskontor då lanseringen skulle ske samtidigt på alla marknader. "- Med hjälp av Metamatrix pedagogiska process  landade vi med gemensamma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment