Jensen Education en av de första som vågar Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Happiness står bakom produktionen av Jensen Educations nya externa multisajt i Drupal 8. Därmed blir skolan en av de första större varumärkena som vågar gå ut på den fyra månader gamla plattformen.

Vad MKSE erfar tvekar många kunder och konsulter att installera respektive rekommendera Drupal 8 eftersom alltför få plugins är anpassade efter 8:an. Det skapar risker vid uppskalning av lösningar eller vid framtagning av mer dynamiska funktioner. Vissa leverantörer ber tom. kunden vänta till 2017 innan de tar sig an Drupal 8.

Nya Jensen Education är bakgrundsbildbaserad och jobbar efter ett nytt, distribuerat redaktionellt ansvar. Det är en multisajt där Jensengymnasium.se är en av de större webbarna i med flera olika gymnasieskolor och program. På Jensenkomvux.se har en integration med kursdata tagits fram där arbetet för redaktörerna förenklats och möjligheterna för presentation förbättrats. Andra sajter är:

Jensen education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet inom gymnasium, vuxenutbildning, grundskola, yrkeshögskola, förskola och work.
Happiness har stått för effektstrategi med effektkartläggning, design- och gränssnittsutveckling samt agil utveckling (Drupal-, backend- och temautveckling samt integration).
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Akademien handlar upp ny byrå och UX

Kommentarer

  1. Snyggt jobbat Happiness, en trevlig site med modern klädsel.

Leave a Comment