Jive FUD:ar Slack, avtäcker ”nytänkande” intranät med många API-kopplingar

In Intranät, Jive Software, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Framtiden för Jive återfinns i sociala och interaktiva intranät. Bakgrunden med egna forumlösningar i java förpassas allt mer till historien. Det nya primära erbjudandet går under namnet Jive-n Interactive Intranet och är en heltäckande lösning som Jive vill ska knyta ihop samtliga platser anställda idag använder för intern kommunikation.Jive anser att dagens intranät används alltför mycket som "pull". Medarbetare måste aktivt själva skapa sig tillgång till nätet, det gör de "enbart" till 51% enligt en egen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment