Consid, inuse, Jordbruksverket, SiteVision, Smaka Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision

Jordbruksverket bygger nytt i Sitevision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Beatrice Carpvik, varumärkesansvarig på Consid, meddelar MKSE.com att de är väldigt glada och stolta över att ha byggt Jordbruksverkets nya sajt Smaka Sverige i SiteVision javabaserade CMS.t Hjälp fick de av inUse som har gjort interaktionsdesign och grafisk design för siten. Samt även den nya loggan. Smaka Sverige är en kunskapsbank om mat och dryck med syfte att ge verktyg för att visa regionala specialiteter, utveckla matproduktionen och stärka besöksnäringen. Kunskapsbanken är en del i flera olika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej!

    Vi vill bara göra er uppmärksamma på att länken som leder till sajten är smakasverige.jordbruksverket.se, alltså INTE jordbruksverket.smakasverige.se.

    Bästa hälsningar
    Consid AB

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.