Kicks.se satsar på mCommerce

In mCommerce, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Kenneth Grönlund, webbansvarig på kosmetikkedjan Kicks, och VD Pontuz Bjelfman fortsätter investera i sin e-handel. Kicks första e-handel planerades till 25/8 2010 men öppnade inte förens nästan ett år senare. Nätbutiken har över 10 000 artiklar och 200 varumärken. Den ligger på Star Republic e-handel. Det senaste för kedjan, som även har 145 fysiska svenska butiker, är en trevligt desigand mobil e-handel/mCommerce. Några moderniteter i denna mobila e-handel då: Satsningen har sniffer och tvingar in till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,

    Du fick datumen fel. Den vanliga kicks.se lanserades augusti 2010, arbetet påbörjades redan hösten 2009. Mobilversionen lanserades däremot i slutet av 2011.

  2. Nej, kolla i vänstermenyn så ser du att den ligger sorterad under Augusti 2010. Av någon anledning redigerades texten dock i juni 2011 vilket kan förvirra. Vi kanske bör lägga till publicerat-datum i texten också.

    mvh Marcus

Leave a Comment