Kicks.se satsar på mCommerce

In mCommerce, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Kenneth Grönlund, webbansvarig på kosmetikkedjan Kicks, och VD Pontuz Bjelfman fortsätter investera i sin e-handel. Kicks första e-handel planerades till 25/8 2010 men öppnade inte förens nästan ett år senare. Nätbutiken har över 10 000 artiklar och 200 varumärken. Den ligger på Star Republic e-handel. Det senaste för kedjan, som även har 145 fysiska svenska butiker, är en trevligt desigand mobil e-handel/mCommerce. Några moderniteter i denna mobila e-handel då: Satsningen har sniffer och tvingar in till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,

    Du fick datumen fel. Den vanliga kicks.se lanserades augusti 2010, arbetet påbörjades redan hösten 2009. Mobilversionen lanserades däremot i slutet av 2011.

  2. Nej, kolla i vänstermenyn så ser du att den ligger sorterad under Augusti 2010. Av någon anledning redigerades texten dock i juni 2011 vilket kan förvirra. Vi kanske bör lägga till publicerat-datum i texten också.

    mvh Marcus

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.