Klädmärket stannar på Episerver Commerce men byter leverantör

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Norrøna‎ har tagit fram en ny, mer omnikanalanpassad version av sin Episerver Commerce e-handel. Det är åter igen Sverigeaktiva Geta som ligger bakom produktionen. Det tar över från en annan norsk Episerverpartner som jobbat med retailkedjan sedan två år tillbaka och senast i höstas släppte några uppdateringar.
Det norska friluftsföretaget vill i den nya versionen göra det smidigare för sin B2B sektion och främst så att olika återförsäljare koppla upp sig mot den nya e-handelslösningen. Det finns idag 16 egna butiker och flera andra försäljningsställen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify ska vara 36 procent bättre på checkout än utvald konkurrens

Lösningen ska vara nära uppkopplad mot Norrøna‎s olika affärssystem. Vidare används en gratis-SumoMe (!) för heatmap och lightbox för e-postindrivning. Men även Optimizely och New Relic för annan övervakning. Kassan har uppdaterats till en Klarna Checkout.

Däremot har man glömt peka om egna SEM ambitionerna mot rätt landningssida. Alla Adwords leder numera till 404:or. Kostsamt.

I Sverige är Norrøna även kända för sin synliga Flagship Store i Stockholm.

Leave a Comment