Klädmärket stannar på Episerver Commerce men byter leverantör

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Norrøna‎ har tagit fram en ny, mer omnikanalanpassad version av sin Episerver Commerce e-handel. Det är åter igen Sverigeaktiva Geta som ligger bakom produktionen. Det tar över från en annan norsk Episerverpartner som jobbat med retailkedjan sedan två år tillbaka och senast i höstas släppte några uppdateringar. Det norska friluftsföretaget vill i den nya versionen göra det smidigare för sin B2B sektion och främst så att olika återförsäljare koppla upp sig... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment