Knepiga CMS-termer #3: Rally

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, RUP Vattenfall, Scrum, XP by edenstromLämna en kommentar

Rally är en populär mjukvara för att delta i och hantera projekt styrda med agila metoder. Produkten finns för hela Lifecycle Management Solution kedjan. Det vill säga: Product Overview Program Management Project Management Requirements Management Test Management Defect Management Product Management Community Management Det finns även tillägg för t ex ramverket Eclipse som kan kopplas på  en Rallyinstallation. Här är för övrigt en jämförelse mellan Rally och konkurrerande mjukvaran ScrumWorks Pro: Detailed Feature Comparison Feature...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Mer om ScrumWorks från Danubes CTO « EPiServer Polopoly Sharepoint CMS blogg

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.