Kodamera släpper Kenson.eu på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Kodamera har släppt Kenson.eu med produktkatalog på Drupal CMS. Den nya kanalen ska avlasta Kenson i arbetet med att kommunicera  produktsortiment samt skapa en effektiv och hållbar administration och informationsstruktur. Grafisk design togs fram av Mindboom. Det är en trevlig startsida, men vissa produktlistningar känns oförberedda för ett mindre sortiment....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hmm.

    Looked at the kenson website and im wondering… is that some kind of customized standard Drupal template that they are using?

    In the last half year i have seen atleast three Drupal sites that very similar to the look of that site.

    Big dark footer with greyish/blue text…minimal design…split into three ”blocks”.

    Just a ”coincidence” or some lazy Drupal devs reusing an existing template?

Leave a Comment