KTH bygger social webb, uppgraderar sin Polopoly med Valtech

In Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

KTH med webbmaster Patric Jansson meddelar de är mitt i en ny, "social" etapp inom webbutvecklingen av kth.se i Polopoly CMS. Den generella kommentarsfunktionen ska ligga på samtliga av KTHs webbsidor. Vissa av de senast tillkomna undersajterna på kth.se är nya varianter, tidstypsikt skrivna i studenternas nya favoritspråk PHP. Men det ska tydligen inte hindra dem från att få samma sociala/kommenteringsfunktion från javabaserade Polopoly. Valtech är ansvarig, utvecklande konsult. Myntet-gänget är "on fire" just nu, eller... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej!

    Den etapp som startas nu är en i raden av etapper med ”social” karaktär kring KTH:s webb och innefattar dels http://www.kth.se (med Polopoly CMS) och dels den nya webbplatsen som går under arbetsnamnet Mötesplatsen. (Där namntävling har utlysts)

    Mötesplatesen är en social plattform byggd i Django och man kan följa arbetet med Mötesplatsen här: http://twitter.com/KTHVC.

    KTH.se och Mötesplatsen kommer till en början kopplas ihop med bl.a. kommentarsfunktionalitet användarprofiler.

Leave a Comment