RFID inopererat i handen på EPiServer utvecklare

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

För att slippa släpa på fyra passerkort har EPiServer-anställde Kristoffer Sjöberg, med hjälp av en skalpell injektionsnål, kört ihop dem i ett chip mellan vänstra tummen och pekfingret (Kristoffer bjuder på en bild här nedan). Hoppas det inte påverkar hans knackningsinsats till nästa release av EPiServer CMS. EPiServerfolket verkar ha en grej för moderna tatueringar och piercing....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.