Kunderna gillar Söderhavet och Some Guys

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Regis tävling med 10 nominerade kunder som gett betyg till sina webbbyråer har avslutats. De digitala byråer som fick bäst betyg av sina kunder under 2012 var: Digitala byråer 8-15 MKR  1 (4). Some Guys (MKSE-sök för att ta del av deras 2012 projekt) 2 (Ny) Oakwood (MKSE-sök för att ta del av deras 2012 projekt) 3 (Ny) Opacity Good Old och fyra andra hamnade utanför och fick inte lika bra betyg av kunderna. Digitala byråer 15+...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. 2013 års nominerade:

  Digitala byråer – 15+ MKR:
  Daytona
  Dear Friends
  Doberman
  House of Radon
  KAN
  Limetta
  RIVER
  The Viral Company
  Winston
  Ziggy Creative Colony

  Digitala byråer – 8-15 MKR:
  Actionist
  Oakwood
  Opacity
  Some Guys
  Webbyrån Petra

Leave a Comment