Låg aktivitet på Ticket.se Reseguiden-kopia

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ticket.se, på custom CMS med bl a påkopplat Apsis Newsletter och Google Analytics har äntligen gjort sig av med sin hemska, inframade lösning från 90-talet. Nu berättar de att till sommaren 2010 justerat den digitala webb- och e-handelssatsningen ytterligare med "ett forum". Men det blev en liten startside-lista och länk till en inlänkad lösning av Reseguiden.se's egenutvecklade, IP.Board 3 / vBulletin-liknande CGI-historia. Lösningen kan i alla fall ståta med Facebook... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Låg aktivitet på Ticket.se Reseguiden-kopia | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment