Låg aktivitet på Ticket.se Reseguiden-kopia

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Ticket.se, på custom CMS med bl a påkopplat Apsis Newsletter och Google Analytics har äntligen gjort sig av med sin hemska, inframade lösning från 90-talet. Nu berättar de att till sommaren 2010 justerat den digitala webb- och e-handelssatsningen ytterligare med ”ett forum”.

Men det blev en liten startside-lista och länk till en inlänkad lösning av Reseguiden.se’s egenutvecklade, IP.Board 3 / vBulletin-liknande CGI-historia.

Lösningen kan i alla fall ståta med Facebook Connect stöd och tool-tips som ger första orden på inläggen i trådarna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Naturvårdsverket tar in ny webbyrå, bygger på WordPress och Apsis

Ticket.se har inte fått upp aktiviteten på samma, mycket fina nivåer som Reseguiden.se. Just nu skrivs enbart ungefär ett inlägg om dagen (!). Reseguiden har på samma forumlösning själva något nytt inlägg i timmen, något Reseguiden säkert skyltade med inför samarbetet.

Speciellt för Ticket-forumet ska vara att där finns något hundratal ”egna resesäljare” som ska svara på frågorna. Inte mycket att göra för dem just nu, med andra ord.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Låg aktivitet på Ticket.se Reseguiden-kopia | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment