Lär dig Matomo – Introduktionskurs samt mer avancerad utbildning

In Analys / Statistik, Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Digitalist arrangerar i höst två utbildningar i den populära open source analysplattformen Matomo.

Introduktionskurs i Matomo 28 september

Efter utbildningen skall du känna dig mer trygg i Matomos gränssnitt och begrepp så att du på egen hand kan börja utforska er data med Matomo. Du skall också ha fått en förståelse för vad Matomo är för verktyg och hur man som organisation skall tänka när man börjar använda Matomo. Vi kommer att prata om webbanalys på ett generellt plan och om hur man kan tänka när man börjar med Matomo.

Denna utbildning riktar sig till dig som är ny inom Matomo och som kanske kommer från en miljö där man tidigare använt sig av Google Analytics (men givetvis inte ett krav).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitalist vinner nytt digitaliseringsuppdrag kring Dataportal.se värt 60 Mkr

Du bör ha arbetat med webbanalys innan, du behöver absolut inte vara expert men att ha tittar på rapporter i tex Google Analytics är bra för att du skall hänga med ordentligt.

28 september kl 09.00-17.00. Kursen sker via videokonferens.

Anmäl dig

 

 

Avancerad kurs i Matomo 4 oktober

Detta är en teknisk utbildning som går igenom flera viktiga aspekter av plattformen Matomo. Vi kommer att gå igenom hur Matomo fungerar tekniskt samt hur Matomo bör sättas upp för att möta kraven inom GDPR. Vi kommer även ge en grundläggande introduktion till TagManagement och prata om prestandaoptimering för Matomo i de fall era datamängder blir stora.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu kommer "AImyndigheten", anställer för 13 nya roller inom DataOps

Denna utbildning riktar sig till dig som är lite mer teknisk och kanske är utvecklare, systemansvarig eller systemadministratör för Matomo.

Du bör ha arbetat med webbanalys innan, du behöver absolut inte vara expert men att ha tittar på rapporter i tex Google Analytics är bra för att du skall hänga med ordentligt. Du skall förstå grunderna i HTML och Javascript samt ha en grundförståelse för hur system fungerar.

4 oktober kl 09.00-17.00. Kursen sker via videokonferens.

Anmäl dig

 

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.