Le Web 11 ur ett CMS-perspektiv

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Le Web 2011 från ett CMS-perspektiv då. Bakom innehålls- och tjänstebjässarna som Google (Google+ Pages etc.), och Facebook (Facebook Pages etc.) är det ganska skralt. Teleriks .NET SiteFinity CMS är en av sponsorerna med ett mellanstort bås. De visar upp nya inbyggda analysfunktioner, som liksom Kentico och SiteCores gränssnitt, ser ut att hittat formgivningen hos Google Analytics. Google Analytics produktchef avtäckte under måndagen nya Google Analytics Social data Hub som kommer ge konverteringsinformation från sociala nätverk,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.